MAKEUPENS VÄRLD

 

Kom och låt dig inspireras och få vägledning in i makeupens värld från dåtid till nutid. Vi dyker in i färglärans land, använder pigment från all världens hörn, skapar tekniker och skuggningar samt testar olika produkter som gemensamt lyfter fram din unika skönhet, vårdar och skyddar din hud.

 

Datum: Lör 11 mars 2017 mellan kl 11-14
Pris: 495 kr - present följer med hem.

 

Anmälan görs via mail till info@teamspo.se senast den 7 mars.

 

 

HUDVÅRDENS VÄRLD

 

Kom och njut av den botaniska hudvårdens värld som är starten för ett vackert och välmående uttryck. Vi dyker in bland hydrolater, vegetabiliska oljor, örter, leror, vaxer och eteriska oljor som tillsammans skapar en värld av dofter, konsistenser och näring som skyddar, vårdar, stärker, bygger upp och bevarar din hud.

 

Datum: Lör 25 mars 2017 mellan kl 11-14
Pris: 495kr - present följer med hem.

 

Anmälan görs via mail till info@teamspo.se senast den 21 mars.

 

 

AROMA - EN VÄRLD AV DOFTER

 

Du välkomnas in till en doftande värld som kommer från växtrikets många delar och kallas aromaterapi. Huvudrollen i aromaterapi har eterisk olja, en olja som är lättflyktig, ickefet med en aromatisk doft och sprids genom luften. Det finns många sätt att använda eterisk olja, kom och låt dig lotsas in i denna underbara värld.

Datum: Lör 8 april 2017 mellan kl 10 -15
Pris: 495 kr - present följer med hem.

 

Anmälan görs via mail till info@teamspo.se senast den 4 april.

 

TA HAND OM DIG - FRÅN TOPP TILL TÅ

 

Kom och låt dig inspireras av den botaniska hudvårdens värld som är starten för en välmående kropp. Vi dyker in bland hydrolater, vegetabiliska oljor, örter, leror, vaxer och eteriska oljor som tillsammans skyddar, vårdar, stärker, bygger upp och bevarar din hud. 

Datum: Lör 22 april 2017 mellan kl 10 -15
Pris: 495 kr - present följer med hem.

 

Anmälan görs via mail till info@teamspo.se senast den 18 april.