EXKLUSIVA PIGMENT FRIA FRÅN TILLSATSER

Vår makeup har en palett av exklusiva pigment i naturliga toner, som på ett modernt sätt skapar en föränderlig och anpassningsbar makeup för alla hudtyper, färger och åldrar. Produkterna är helt rena, avskalade, fria från tillsatser och testas inte på djur.

Få trender inom makeup har slagit så stort som mineralbaserad makeup. Generellt är mineralmakeup lättare att använda, ger ett naturligt vackert uttryck, har många naturliga pigment att välja emellan, ger huden ett visst skydd och många upplever att huden mår bättre och kan andas.

"Makeupen ger ett så vackert resultat på huden, färger jag inte
kunde använda förut passar mig utmärkt nu, jag har fått flera nya
färgskalor att använda och det är så roligt och spännande"​​​​

​​​

Fakta om mineralmakeup:
Mineral är ett fast grundämne som förekommer i naturen och är definierat genom sin kemiska sammansättning och kristallstruktur. Ett eller flera mineral bildar tillsammans en bergart och ingår i bergartscykeln. Bergarterna som används till mineralmakeup, är en restprodukt vid industriell brytning som renas och mals till mikronivå, men de mals aldrig i så små partiklar som nanopartiklar. När makeupen tvättas av går mineralerna tillbaka till jorden genom våra reningsverk.

Växtbaserad bas ger näring och skydd

Några få kan uppleva att mineralmakeup är lite torrt och kan ge ett äldre uttryck, men vår erfarenhet av hud har genererat i våra helt unika vårdande och skyddande baser. Baserna är anpassade efter olika hudtyper och kan användas som en foundationliknande produkt om man så önskar, vilket ger huden näring, ett ännu bättre skydd och ett naturligt friskt uttryck. Många får en aha upplevelse av kombinationen och känner att de får en levande hud.

"Min hud har aldrig mått bättre sedan jag började med en
växtbaserad bas, den är inte längre irriterad och torr utan
har lyster och både ser och känns välmående ut".

Vårt sortiment är brett och skapar många möjligheter, boka gärna tid hos oss så berättar vi mer, välkommen!