Traveller

Fler möjligheter, mer utrymme, mer komfort vid lastning. Traveller-familjen är idealisk för alla som vill tranportera fler hästar samtidigt. Beroende på modell har transporterna gott om plats för två eller tre stora hästar och upp till fem mindre hästar. I en kraftfull design och med många praktiska utrustningsdetaljer.

Traveller K är särskilt designad för små hästar och deras ryttare och överygar med sin kompakta och lättstyrda konstruktion. Upp till fem mindre hästar har gott om plats här. Den omfattande utrusningen gör hanteringen till en barnlek och ger din häst både komfort och säkerhet.

Traveller W är alternativet för westernhästar, arabhästar eller polohästar. Med traveller W reser tre till fyra hästar i första klass. Med högvärdig utrustning inklusive sadelkammare, en stor sadelhållare och diagonallastsystem. Dessutom en enastående stabilitet tack vare stålbygeln som löper runt om.

Med traveller G kan du transportera två eller tre stora hästar på en gång. G-modellerna är särskilt robusta tack vare stålbygeln som löper runt om och de är standard utrustade med skiljeväggar av aluminium som kan teleskoperas och ställas in på sidan med PVC-skydd.

 

​​
Mer information hittar du i webbkatalogen!